Το κέντρο Ευ ζειν είναι το πρώτο κέντρο γιόγκα στην Θεσσαλονίκη (ιδρύθηκε από την κα Χατζηπαναγιώτου Σοφία το 1973) και διατηρεί δύο χώρους, έναν στην Λεωφόρου Νίκης 13, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έναν στην Θ. Σοφούλη 72Β, στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς με Θεσσαλονίκη.

Α Κέντρο: Λεωφόρου Νίκης 13

O νέος χώρος μας βρίσκεται στο κέντρο σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και ομορφότερα σημεία της Πόλης, στη λεωφόρου Νίκης 13 (γωνία με Αριστοτέλους), με θέα τη θάλασσα και το λιμάνι.

Στο Ευ Ζειν διδάσκονται όλες οι πρακτικές της yoga με τη μεθοδολογία της κας Σοφίας Χατζηπαναγιώτου και των δασκάλων της σχολής μας.

Τα τμήματά μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ενώ υπάρχουν και ειδικά τμήματα για εγκύους, ηλικιωμένους ή άτομα με τραυματισμούς, άκρο γιόγκα για τους νεότερους, τμήμα για τη μητέρα και το νεογνό, καθώς και γιόγκα σε κούνιες (Εναέρια Γιόγκα).

Παράλληλα, λειτουργεί και η σχολή δασκάλων γιόγκα του Ευ Ζειν, ενώ πραγματοποιούνται σεμινάρια πρακτικού μασάζ.

Στο χώρο της αισθητικής, πραγματοποιούνται τόσο κλασσικές όσο και εναλλακτικές μέθοδοι, δίνοντας τη δυνατότητα ολιστικών θεραπειών που αποκαθιστούν ομορφιά και υγεία.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας και προλάβετε τις ειδικές προσφορές σε φοιτητές και ανέργους, αλλά και στις εγγραφές ανά δύο (ισχύουν έως και τον Μάιο).

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 2310224965.