Πρόγραμμα Μαθημάτων

Προϊόντα

Το κέντρο Ευ ζειν είναι το πρώτο κέντρο γιόγκα στην Θεσσαλονίκη (ιδρύθηκε από την κα Χατζηπαναγιώτου Σοφία το 1973) και διατηρεί δύο χώρους, έναν στην Λεωφόρου Νίκης 13, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έναν στην Θ. Σοφούλη 72Β, στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς με Θεσσαλονίκη.

Α Κέντρο: Λεωφόρου Νίκης 13

O νέος χώρος μας βρίσκεται στο κέντρο σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και ομορφότερα σημεία της Πόλης, στη λεωφόρου Νίκης 13 (γωνία με Αριστοτέλους), με θέα τη θάλασσα και το λιμάνι.

Στο Ευ Ζειν διδάσκονται όλες οι πρακτικές της yoga με τη μεθοδολογία της κας Σοφίας Χατζηπαναγιώτου και των δασκάλων της σχολής μας.

Τα τμήματά μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ενώ υπάρχουν και ειδικά τμήματα για εγκύους, ηλικιωμένους ή άτομα με τραυματισμούς, άκρο γιόγκα για τους νεότερους, τμήμα για τη μητέρα και το νεογνό, καθώς και γιόγκα σε κούνιες (Εναέρια Γιόγκα).

Παράλληλα, λειτουργεί και η σχολή δασκάλων γιόγκα του Ευ Ζειν, ενώ πραγματοποιούνται σεμινάρια πρακτικού μασάζ.

Στο χώρο της αισθητικής, πραγματοποιούνται τόσο κλασσικές όσο και εναλλακτικές μέθοδοι, δίνοντας τη δυνατότητα ολιστικών θεραπειών που αποκαθιστούν ομορφιά και υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 2310224965.


Β Κέντρο: Θ.Σοφούλη 72Β

O χώρος μας, επί της οδού Θ. Σοφούλη 72Β, βρίσκεται σε έναν πανέμορφο φυσικό κόλπο της Θεσσαλονίκης, ακριβώς μπροστά στο κύμα. Είναι ηλιόλουστος, γεμάτος ενέργεια, με απόλυτη ηρεμία και πανέμορφα ηλιοβασιλέματα.

Ο χώρος είναι ιδανικός, τόσο για τα μαθήματα γιόγκα της σχολής Ευ ζειν, όσο και για σεμινάρια. Για το λόγο αυτό, συχνά παραχωρείται για τη διεξαγωγή σεμιναρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 415211.

Ακολουθούν φωτογραφίες του χώρου.